Διατροφή

Τονοσαλάτα με φρέσκο άνηθο

Μια σαλάτα γεμάτη μυρωδιά και αλμύρα θάλασσας.

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Δημητρούλης Εμμανουήλ MSc
Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Μερίδες Συνταγής: 1

Υλικά

1 κονσέρβα τόνος (νερού)
1 κούπα μαρούλι
1 κούπα πράσινη σαλάτα
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
¼ κούπας φρεσκοκομμένος άνηθος
1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κουταλιά γλυκού μαγιονέζα light
1 κουταλάκι γλυκού ελαιόλαδο
2 κουταλιάς σούπας γιαούρτι 2%
1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα dijon
Αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: ολόκληρη η συνταγή
Θερμίδες: 210 kcal
Πρωτεΐνη: 35 γρ.
Υδατάνθρακες: 12 γρ.
Λίπος: 2 γρ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων