Διατροφή

Σαλάτα με πλιγούρι και λαχανικά

Θα χρειστείτε πλιγούρι, μαϊντανό, δυόσμο, κρεμμυδάκια, ξερό κρεμμύδι, αγγούρι, ντομάτες, ελαιόλαδο και ξύδι balsamico.

Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2011

Παπαλαζάρου Αναστάσιος
Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, PhD

Υλικά

Εκτέλεση

Τοποθετούμε το πλιγούρι σε μπολάκι και το σκεπάζουμε με ζεστό νερό.
Καλύπτουμε το μπολ και το αφήνουμε να σταθεί 15 λεπτά, να φουσκώσει.
Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά, αφαιρούμε τους σπόρους από τις ντομάτες και το αγγούρι και τα τοποθετούμε σε μπασίνα (μεταλλικό μπολ).


Τα ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε και το μουσκεμένο πλιγούρι αφού πιει τα υγρά του.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε και πάλι καλά.
Παγώνουμε τη σαλάτα και πριν σερβίρουμε ανακατεύουμε και πάλι.

Πηγές:
www.nutrimed.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων