Διατροφή

Πικάντικη σαλάτα με κοτόπουλο και αρωματικά χόρτα


Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2003


Ζεσταίνετε στο τηγάνι δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και προσθέτετε το κοτόπουλο. Τηγανίζετε τα κομμάτια του κοτόπουλου για 6-8 λεπτά γυρίζοντάς τα συχνά. Προσθέτετε τα μανιτάρια και τα αφήνετε για ένα - δυο λεπτά ακόμα, μέχρι να ροδίσει το κοτόπουλο και να γίνει τραγανό.

Βάζετε τη σαλάτα με τα αρωματικά χόρτα και τη ρόκα ή το νεροκάρδαμο σε ένα μπολ μαζί με το σέλινο, τα τοματίνια και το δυόσμο.

Φτιάχνετε τη σάλτσα χτυπώντας το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα και τη ζάχαρη. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.

Βάζετε το ζεστό κοτόπουλο και τα μανιτάρια στο μπολ πάνω στη σαλάτα και προσθέτετε τη σάλτσα. Ανακατεύετε ελαφρά και σερβίρετε αμέσως.


Αν δεν τρώτε κρέας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυρί φέτα αντί για κοτόπουλο. Θα χρειαστείτε περίπου 225 γρ. φέτα σε κύβους. Απλώς τηγανίζετε μόνο τα μανιτάρια στο ελαιόλαδο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων