Διατροφή

Σαλάτα πράσινη


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005

Υλικά

Προετοιμασία
Καθαρίζουμε τα λαχανικά από τα εξωτερικά τους φύλλα τα οποία πετάμε. Τα πλένουμε καλά και τα κόβουμε.

Τα βάζουμε σε μεγάλο μπωλ.

Σε ένα βαζάκι ή σέϊκερ βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι, το λεμόνι και το ελαιόλαδο και τα χτυπάμε για 1 λεπτό.

Περιχύνουμε την σαλάτα.

Διακοσμούμε με τα ραπανάκια για να υπάρχει χρώμα στη σαλάτα.

Ρίχνουμε από πάνω και τις ελιές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων