Διατροφή

Τουρσιά


Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2003

Παίρνουμε κουνουπίδι, μικρές ντοματούλες πράσινες, λάχανο, καρότα, ρίζα σέλινο, πιπερίτσες καυτές, αγγουράκια μικρά, μελιτζάνες κομμένες σε κομμάτια και ό,τι άλλο ζαρζαβατικό έχουμε.

Τα στοιβάζουμε μέσα σε βάζα και τα σκεπάζουμε με άρμη (4 ποτήρια νερό - 2 κουταλιές σούπας αλάτι και 1-2 κουταλιές σούπας μπύρα).

Κλείνουμε καλά τα βάζα και τα αφήνουμε 2-3 μέρες.

Ανοίγουμε κατόπιν τα βάζα και αδειάζουμε την άρμη σε ένα μπολ.

Με την ίδια άρμη επαναλαμβάνουμε αυτή τη διαδικασία κάθε μέρα για 8-10 μέρες.

Τοποθετούμε πάλι τα τουρσιά στα βάζα μαζί με την άρμη και διατηρούμε έτσι τα τουρσιά, μέχρι να γίνουν και να καταναλωθούν.

Πηγές:
Με την συνεργασία του περιοδικού "Στους ρυθμούς της καρδιάς" του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων