Διατροφή

Λαδένια Κιμώλου


Τρίτη, 14 Ιουνίου 2005


Διαλύουμε την μαγιά στο χλιαρό νερό.

Βάζουμε το αλεύρι σε μπωλ και ανοίγουμε στη μέση μια λακουβίτσα.

Ρίχνουμε μέσα την μαγιά και λίγο αλάτι.

Ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε την ζύμη να διπλασιαστεί.

Λαδώνουμε ένα ταψί και βάζουμε μέσα την ζύμη, την απλώνουμε πιέζοντας την γύρω - γύρω.

Τοποθετούμε πάνω τα κρεμμύδια και από πάνω τις ντομάτες.

Αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο παντού.

Το βάζουμε στο φούρνο για 45ο στους 180.

Σημ.: Η λαδένια της Κιμώλου είναι πεντανόστιμη και κρύα.

Πηγές:
Συνταγή της κ. Φιλίτσας Ρούσου


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων