Διατροφή

Ντοματοκεφτέδες


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί ώστε να γίνουν ένας ομοιόμορφος πολτός.

Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι όπου έχει κάψει μιά αρκετά μεγάλη ποσότητα ηλιελαίου προσθέτουμε με ένα κουτάλι το μείγμα δημιουργώντας πλατιούς κεφτέδες και τους τηγανίζουμε αφού τους γυρίσουμε μόνο μία (προσοχή) φορά.

Στη συνέχεια τους τοποθετούμε στο απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρουμε αμέσως ζεστούς.

Πηγές:
Συνταγή της κ. Joy KERLUKE από το Αμμούδι Σαντορίνης


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων