Διατροφή

Κουκιά φρέσκα


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005


Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τα κουκιά και τα κρεμμυδάκια.

Βάζουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τα κρεμμυδάκια να σωταριστούν.

Ρίχνουμε μέσα τα κουκιά και τα γυρίζουμε για λίγο.

Προσθέτουμε το πιπέρι, το αλάτι και λίγο νερό.

Αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.

Ανοίγουμε την κατσαρόλα και ρίχνουμε χοντροκομμένο το μαρούλι, ψιλοκομμένο τον άνηθο και το χυμό του λεμονιού.

Αφήνουμε να ψηθούν χωρίς να λιώσουν.

Το φαγητό πρέπει να μείνει με λίγη πηκτή σάλτσα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων