Διατροφή

Μελιτζάνες με σάλτσα


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005


Κόβουμε τις μελιτζάνες, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε ½ ώρα.

Τις ξεπλένουμε και τις στραγγίζουμε καλά στα χέρια μας.

Τις τηγανίζουμε.

Σε ανοικτή κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο ψιλοκομμένο να σωταριστεί (όχι να καεί).

Ρίχνουμε τις ντομάτες ψιλοκομμένες, το αλάτι, το πιπέρι και το μαϊντανό. Βράζουμε για 15 λεπτά.

Ρίχνουμε μέσα και τις τηγανισμένες μελιτζάνες και αφήνουνε να ψηθούν για άλλα 5 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει.

Σημ.: Εάν δεν θέλουμε να τηγανίσουμε τις μελιτζάνες τις βάζουμε σε ταψί του φούρνου, τις αλείφουμε με ελαιόλαδο με ένα πινέλο και τις βάζουμε σε δυνατό φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Είναι εξίσου νόστιμες με τις τηγανιτές και πιο υγιεινές.
ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων