Διατροφή

Ρεβυθοκεφτέδες Σάμου


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005


Μουσκεύουμε τα ρεβύθια από την προηγούμενη μέρα σε χλιαρό νερό.

Τα περνάμε από τον μύλο μαζί με τα κρεμμύδια και τις ντομάτες.

Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αλεύρι τόσο όσο να σταθεροποιηθεί το μείγμα.

Ζεσταίνουμε το λάδι (όχι δυνατή φωτιά) και με ένα κουτάλι παίρνουμε λίγο λίγο από το μείγμα και τα βάζουμε να τηγανισθούν.

Τηγανίζονται σε μέτρια φωτιά.

Δεν αλευρώνονται

Είναι πεντανόστιμος μεζές ακόμη και κρύος.

Πηγές:
Συνταγή κ. Λούλας Πλασταριά


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων