Διατροφή

Φασόλια φούρνου


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005


Μουλιάζουμε τα φασόλια σε χλιαρό νερό από την προηγούμενη μέρα.

Τα βάζουμε να βράσουν, μέχρι να μαλακώσουν. Τα αδειάζουμε σε ταψί φούρνου.

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε ½ φλυτζάνι λάδι και μαραίνουμε τα κρεμμύδια (να μην κοκκινήσουν) και ρίχνουμε τα ντοματάκια να πάρουν μία βράση.

Ρίχνουμε το μείγμα στα φασόλια μαζί με το υπόλοιπο λάδι, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα, το νερό.

Ανακατεύουμε και το βάζουμε στο φούρνο για 1-2 ώρες μέχρι να τελειώσει το νερό και στην επιφάνεια να σχηματισθεί μία κρούστα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων