Διατροφή

Κροκέτες κουνουπίδι με σκορδαλιά


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005

Υλικά

Σκορδαλιά

Προετοιμασία
Κόβετε το κοτσάνι από το κουνουπίδι και το χωρίζετε σε μπουκετάκια. Το βράζετε για λίγο σε αλατισμένο νερό. Ρίχνετε σε μπώλ την μπύρα, τα τυριά και λίγο λίγο αλεύρι όσο πάρει για να γίνει χυλός.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Βουτάμε τα μπουκετάκια του κουνουπιδιού στο χυλό και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Τα σερβίρουμε την σκορδαλιά.

Σκορδαλιά
Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μπωλ, το σκόρδο και τη καρυδόψιχα.

Ρίχνουμε λίγο λίγο το ελαιόλαδο με το ξύδι και το χυμό λεμονιού.

Χτυπάμε έως ότου απορροφηθούν τα υγρά τους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων