Διατροφή

Ρεβυθοκεφτέδες (5-6 άτομα)


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005

Μουσκεύουμε αποβραδίς τα ρεβύθια σε νερό.

Το πρωί τα βράζουμε για λίγη ώρα, προσέχοντας να μη λειώσουν.

Τα σουρώνουμε, τα περνάμε από το μύλο των χορταρικών, αφαιρούμε τα φλούδια και τα ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα, πλάθουμε και αλευρώνουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Τους βγάζουμε σε χαρτοπετσέτα, για να ρουφήξει το λάδι τους.

Πηγές:
Με την συνεργασία του περιοδικού "Στους ρυθμούς της καρδιάς" του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων