Διατροφή

Κρεμμύδια γεμιστά με Cottage και παρμεζάνα

Καθαρίστε προσεκτικά τα κρεμμύδια και βάλτε τα να βράσουν σε ελαφρώς αλατισμένο νερό. Αφαιρέστε τα πριν μαλακώσουν. Αδεάστε το εσωτερικό τους με ένα κουταλάκι.

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2008

Δημητρούλης Εμμανουήλ MSc
Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Μερίδες συνταγής: 4

Συστατικά

8 μέτρια κρεμμύδια
2 καρότα
200 γρ. Cottage cheese
2 κουταλιές σούπας τριμμένη φρυγανιά
2 κουταλιές σούπας τριμμένη παρμεζάνα
1 αβγό
μοσχοκάρυδο
1 κουταλιά γλυκού κύμινο
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
αλάτι

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: ¼ συνταγής
Θερμίδες: 260 kcal
Πρωτεΐνη: 12,5 γρ.
Υδατάνθρακες: 19 γρ.
Λίπος: 18,5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4 γρ.

Οδηγίες

Καθαρίστε προσεκτικά τα κρεμμύδια και βάλτε τα να βράσουν σε ελαφρώς αλατισμένο νερό. Αφαιρέστε τα πριν μαλακώσουν. Αδεάστε το εσωτερικό τους με ένα κουταλάκι. Το εσωτερικό των κρεμμυδιών που αφαιρέσατε, τοποθετείται σε σκεύος μαζί με το Cottage cheese, την παρμεζάνα, το αβγό, το μοσχοκάρυδο και το κύμινο.

Αναμιγνύετε, και στη συνέχεια γεμίζετε τα κρεμμύδια με το παραπάνω μείγμα. Ψήστε τα κρεμμύδια σε φούρνο μέχρι να ροδίσουν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων