Διατροφή

Κακαβιά (6 άτομα)


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005


Καθαρίζετε, πλένετε και αλατίζετε τα ψάρια καλά.

Για να ψηθούν όλα μαζί τα βάζετε ανακατεμένα: μια στρώση πατάτες, μια στρώση ψάρια και έπειτα τα κρεμμύδια, τα καρότα και τέλος από πάνω τις ντομάτες.

Προσθέστε το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και τόσο νερό όσο να σκεπάζει ίσα-ίσα τα ψάρια.

Ψήνονται σε υψηλή θερμοκρασία για 45 λεπτά περίπου με ανοιχτό το καπάκι της κατσαρόλας.

Τέλος προσθέτετε το λεμόνι, σκεπάζετε την κατσαρόλα, για να πάρει μια βράση και κατεβάζετε μετά από 10 λεπτά.

Πηγές:
Συνταγή της κ. Χρυσούλας Γκίκα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων