Διατροφή

Μπακαλιάρος στο φούρνο


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005


Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο καλά, βάζοντάς τον σε νερό ένα 24ωρο. Αλλάζουμε το νερό δύο φορές.

Σε ταψί αντικολλητικό στρώνουμε τις κομμένες πατάτες και πάνω τοποθετούμε τον μπακαλιάρο κομμένο σε μερίδες. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το σκόρδο, το νερό, το κρασί, το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και πιπέρι.

Το ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα στους 175ο. Πριν το σερβίρουμε το πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σκορπίζουμε επάνω τις κομμένες ελιές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων