Διατροφή

Κοτόπουλο με λαχανικά και σπαγγέτι


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005

Υλικά 

Προετοιμασία
Βράζουμε το κοτόπουλο, το ξεκοκαλίζουμε και το κομματιάζουμε. Κρατάμε το ζωμό του.

Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε το αραβοσιτέλαιο και σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Τα βγάζουμε και βάζουμε το κουνουπίδι για 2-3 λεπτά.

Το βγάζουμε και βάζουμε τα καρότα και την πιπεριά.

Ξαναρίχνουμε όλα τα λαχανικά μαζί και το κομμένο κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε τη φωτιά.

Το αφήνουμε πάνω για 5 λεπτά.

Σε μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε 6-7 φλιτζάνια από το ζωμό της κότας.

Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τη σπαγγετίνη και βράζουμε μέχρι να απορροφηθεί όλος ο ζωμός.

Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε και το μείγμα των λαχανικών πάνω στο σπαγγέτι.

Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

Είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός κρέατος, λαχανικών και πάστας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων