Διατροφή

Σούπα λαχανικών με πάπρικα και καρύδια

Μια σούπα με βασικά υλικά τις πατάτες και τις πιπεριές, που θα μας κρατήσει ζεστούς τις κρύες μέρες του χειμώνα.


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005

Υλικά

Προετοιμασία

Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες. Τις βράζετε καλά σε λίγο αλατισμένο νερό.

Πλένετε τις πιπεριές και τις κόβετε σε κομμάτια.

Κόβετε τα καρύδια σε μεγάλα κομμάτια.

Κόβετε το τυρί σε κύβους.

Λιώνετε τις βρασμένες πατάτες να γίνουν πουρές και προσθέτετε το γάλα και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

Ζεσταίνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε τηγάνι.

Σοτάρετε την πιπεριά για 2 λεπτά. Προσθέτετε τις πιπεριές, τα καρύδια, τα αντίδια και το τυρί στον πουρέ.

Ζεσταίνετε καλά και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.

Θρεπτική αξία (ανά μερίδα)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων