Διατροφή

Μακαρόνια με μοσχάρι και μανιτάρια

Σε αντικολλητικό σκεύος σωτάρετε το κομμένο φιλέτο μοσχαριού με το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέστε τη ρίγανη και αλάτι. Μετά από 10 λεπτά προσθέστε και τα μανιτάρια.

Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2008

Δημητρούλης Εμμανουήλ MSc
Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Μερίδες Συνταγής: 4

Συστατικά

230 γρ. πολύ άπαχο φιλέτο μοσχαριού
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο
2 κουταλιές σούπας ρίγανη
130 γρ. μανιτάρια
350 γρ. πολτός τομάτας
240 γρ.

μακαρόνια μαγειρεμένα

Οδηγίες

Σε αντικολλητικό σκεύος σωτάρετε το κομμένο φιλέτο μοσχαριού με το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέστε τη ρίγανη και αλάτι. Μετά από 10 λεπτά προσθέστε και τα μανιτάρια. Όταν το κρέας είναι ψημένο προσθέστε τον πολτό τομάτας και αφήστε το μείγμα για άλλα 3 λεπτά στη φωτιά.

Σερβίρετε τα μακαρόνια και προσθέστε τη σάλτσα. Συνδυάστε το πιάτο με φρεσκοκομμένη τομάτα.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: ¼ συνταγής
Θερμίδες: 505 kcal
Πρωτεΐνη: 30 γρ.
Υδατάνθρακες: 70 γρ.
Λίπος: 11 γρ.
Φυτικές Ίνες: 7 γρ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων