Διατροφή

Σαλάτα με μπρόκολο και ξηρούς καρπούς

Αναμείξτε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού. Σε ένα μπωλ τοποθετείστε όλα τα υπόλοιπα συστατικά και περιχύστε με το dressing που παρασκευάσατε. Πριν σερβίρετε, παγώστε για λίγη ώρα το πιάτο.

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2008

Δημητρούλης Εμμανουήλ MSc
Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Μερίδες Συνταγής: 6

Συστατικά

4 κούπες βρασμένο μπρόκολο
½ κούπα ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
¼ κούπας ηλιόσποροι
¼ κούπας σταφίδες
1/3 κούπας θριμματισμένη φέτα
½ κούπα γιαούρτι 0%
¼ κούπας μαγιονέζα light
1½ κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας φρέσκος χυμός λεμόνι
Αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: 1/3 συνταγής
Θερμίδες: 143 kcal
Πρωτεΐνη: 5,2 γρ.
Υδατάνθρακες: 14 γρ.
Λίπος: 7,2 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2,7 γρ.

Οδηγίες

Αναμείξτε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού. Σε ένα μπωλ τοποθετείστε όλα τα υπόλοιπα συστατικά και περιχύστε με το dressing που παρασκευάσατε. Πριν σερβίρετε, παγώστε για λίγη ώρα το πιάτο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων