Διατροφή

Ψαρονέφρι με bourbon

Ανεμείξτε τη σως σόγιας με το bourbon, την καστανή ζάχαρη και το σκόρδο. Περιχύστε το ψαρονέφρι και τοπθετείστε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180ο C και βάλτε το ψαρονέφρι στο φούρνο.

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2008

Δημητρούλης Εμμανουήλ MSc
Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Μερίδες συνταγής: 8

Συστατικά

¼ κούπας σως σόγιας
¼ κούπας bourbon
1.200 γρ. ψαρονέφρι
2 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: 1/8 συνταγής
Θερμίδες: 240 kcal
Πρωτεΐνη: 30,5 γρ.
Υδατάνθρακες: 4,2 γρ.
Λίπος: 8 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0,1 γρ.

Οδηγίες

Ανεμείξτε τη σως σόγιας με το bourbon, την καστανή ζάχαρη και το σκόρδο. Περιχύστε το ψαρονέφρι και τοπθετείστε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180ο C και βάλτε το ψαρονέφρι στο φούρνο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων