Διατροφή

Πατατοσέλινο

Ιδανική επιλογή για ένα ελαφρύ, θρεπτικό γεύμα πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά για την προστασία του ανοσοποιητικού.

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009

Πέτσιος Δημήτριος Msc
Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Υλικά για 4 μερίδες

4-5 πατάτες
1 ματσάκι σέλινο με τη ρίζα του
2-3 καρότα κομμένα
1 κρεμμύδι
½ ματσάκι μαϊντανό
1 πιπεριά
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι
κανέλα
γαρύφαλλο και μοσχοκάρυδο.

Βράζουμε νερό και ζεματάμε το κρεμμύδι μαζί με το σέλινο. Tα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε άλλη κατσαρόλα όπου έχουμε βάλει νερό και ελαιόλαδο (1 κ. σ./μερίδα). Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πατάτες, την πιπεριά, το καρότο, τα μπαχαρικά, τον μαϊντανό και την τομάτα και περιμένουμε να βράσουν.

Θρεπτικά συστατικά ανά μερίδα (2 φλιτζάνια)

Ιδανική επιλογή για ένα ελαφρύ, θρεπτικό γεύμα πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά για την προστασία του ανοσοποιητικού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων