Διατροφή

Κυδώνια στο φούρνο


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005

Υλικά

Προετοιμασία

Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε στα τέσσερα τα κυδώνια.

Βγάζουμε την καρδιά με τα κουκούτσια και τα βάζουμε σε κατσαρολάκι με το νερό να βράσουν για 15 λεπτά, έχοντας ρίξει μέσα και τα φύλλα της αρμπαρόρριζας. (Σουρώνουμε).

Αραδιάζουμε σε ταψάκι τα κυδώνια τα πασπαλίζουμε με την ζάχαρη και στη συνέχεια με το ζουμί που έχουμε σουρώσει.

Τα ψήνουμε σκεπασμένα για ½ ώρα στους 200°. Τα ξεσκεπάζουμε.

Καρφώνουμε στο κάθε κομμάτι ένα γαρύφαλλο και ψήνουμε χωρίς σκέπασμα για άλλη μισή ώρα.

Πρέπει να πάρουν χρώμα ροζ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων