Διατροφή

Χαλβάς νισεστένιος


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005

Υλικά

Προετοιμασία
Διαλύουμε το νισεστέ σε ένα φλυτζάνι νερό (από τα 4 φλυτζάνια).

Ζεσταίνουμε το αραβοσιτέλαιο και ρίχνουμε μέσα την ζάχαρη και ανακατεύουμε διαρκώς να πάρει λίγο ξανθό χρώμα.

Ρίχνουμε μέσα τα τρία φλυτζάνια νερό να πάρουν βράση και μετά λίγο λίγο το τέταρτο φλυτζάνι στο οποίο έχουμε διαλύσει το νισεστέ. Ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να πήξει. Το αφήνουμε να κρυώσει.

Το σερβίρουμε πασπαλισμένο με κανέλλα ή αν θέλουμε και ψημένα αμύγδαλα.

Σημ.: Ο νισεστές είναι άμυλο αραβοσίτου και το βρίσκουμε στα super markets.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων