Διατροφή

Παξιμαδάκια με γιαούρτι (συνταγή Πηλίου)


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005


Ρίχνουμε το αλεύρι σε ένα μπωλ ανοίγουμε στη μέση μια λακουβίτσα και ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά. Ζυμώνουμε σιγά σιγά τα υλικά και το αλεύρι να γίνει μια ζύμη μάλλον σφικτή.

Πλάθουμε 4 φρατζολάκια, τα οποία χαράζουμε ανά 1 εκ. ή αν θέλουμε πιο φαρδιά. Τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και τα ψήνουμε στους 200ο για ½ ώρα.

Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα κόβουμε εκεί που τα χαράξαμε φτιάχνοντας παξιμαδάκια. Τα ξαναβάζουμε στο φούρνο για άλλη ½ ώρα ή μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.

Τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Τα φυλάμε σε μεταλλικό κουτί για αρκετό καιρό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων