Επιστήμη & Ζωή

Έρευνα για την επικινδυνότητα των τροφίμων

Την έρευνα διεξάγει η Ευρωπαική Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων μαζί με τον ΕΦΕΤ

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017, 16:31

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων και ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ) διεξάγουν έρευνα με στόχο τη βελτίωση του τρόπου που επικοινωνούμε και εξηγούμε τις επιστημονικές αβεβαιότητες που σχετίζονται με την αξιολόγηση της επικινδυνότητας στα τρόφιμα.

Η έρευνα απευθύνεται στο ευρύ κοινό, τους φορείς χάραξης πολιτικής και λήψης αποφάσεων, τις επιχειρήσεις τροφίμων, τα μέσα ενημέρωσης και τους επιστημονικούς αξιολογητές.

Η έρευνα που μπορεί να λάβετε μέρος από σήμερα είναι διαθέσιμη στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ελληνικά, ρουμανικά και ισπανικά, διαρκεί περίπου 10 λεπτά και βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://ec.europa.eu/eusurvey/ runner/Uncertainty_Survey? surveylanguage=EL

Περισσότερες πληροφορίες για την έρευνα μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της EFSA : https://www.efsa.europa.eu/en/ press/news/170223


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων