Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο και σωματεία-μέλη της,  θα προβούν σε διαμαρτυρία έξω από το υπ. Υγείας  αύριο στις 4.30 το απόγευμα, σχετικά με την ανάγκη εμβολιασμού των εργαζομένων στον κλάδο του φαρμάκου.

Η Ομοσπονδία, επισημαίνει στην επιστολή της προς το υπουργείο:

"Μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει αρμοδίως καμία απάντηση από την πλευρά σας στις επιστολές που σας έχουμε στείλει επανειλημμένως σχετικά με την ανάγκη εμβολιασμού των εργαζομένων στο κλάδο του Φαρμάκου.

Με κάθε τρόπο σας έχουμε τονίσει την ανάγκη για τον εμβολιασμό όλων των συναδέλφων μας, εργαζόμενων στις φαρμακευτικές επιχειρήσεις, στην ιατρική ενημέρωση, στη φαρμακοβιομηχανία και στις φαρμακαποθήκες, που όλο αυτό το διάστημα δουλεύουν ανελλιπώς και σε συνθήκες εντατικοποίησης, όπως άλλωστε και όλοι οι εργαζόμενοι σε βιομηχανικούς κλάδους, σούπερ μάρκετ, επισιτισμό, κέντρα διανομής, ταχυμεταφορές κ.ό.κ.

Μέχρι σήμερα, όμως, αυτό που έχει δρομολογηθεί και μάλιστα με μεγάλη καθυστέρηση και δυσκολίες, είναι ο εμβολιασμός ενός μόνο τμήματος των εργαζομένων του κλάδου και συγκεκριμένα των εργαζομένων στα φαρμακεία

Για το λόγο αυτό, την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 και ώρα 16.30 η Ομοσπονδία μας και τα σωματεία-μέλη μας θα πραγματοποιήσουμε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας. Κατά την διάρκεια, ζητάμε να πραγματοποιηθεί μεταξύ μας συνάντηση.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μ. Θεμιστοκλέους: Με ποιο νέο όργανο αλλάζουν διοίκηση του ΕΣΥ και υπουργείο Υγείας
Οι επιτροπές και ο Μεγάλος Αδερφός από το υπουργείο Οικονομικών στην ΕΚΑΠΥ
ΠΟΥ: Περίπου 51 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν στην Αφρική λόγω των εμβολιασμών τα τελευταία 50 χρόνια