Για μία ακόμα φορά η ANAPLASIS καινοτομεί και παρουσιάζει το πρώτο ελληνικό αυτομαυριστικό γαλάκτωμα – με δράση κατά του φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας. Το SELFTAN της ANAPLASIS λειτουργεί φυσικά προσφέροντας σταδιακά το επίπεδο μαυρίσματος που επιθυμείτε, αλλά και πιο σφριγηλό σώμα. Η καινοτομία της ANAPLASIS στηρίζεται στην πρωτοποριακή φυσική σύνθεση του SELFTAN: Βιταμίνη Ε, D–Panthenol, οι οποίες φροντίζουν για την ενυδάτωση του σώματος, έλαια καρότου που αυξάνουν την παραγωγή μελανίνης, σημύδα και εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και Κισσού που ενισχύουν την λεμφατική κυκλοφορία, οδηγώντας έτσι στη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Στη μάχη όμως κατά της χαλάρωσης της επιδερμίδας, η ANAPLASIS έχει ένα ακόμα αποτελεσματικό και απόλυτα φυσικό προϊόν, το οποίο δεν είναι άλλο από το Έλαιο Σύσφιξης Σώματος & Στήθους. Η δράση του οφείλεται στον συνδυασμό φυσικών συστατικών, τα οποία αποτελούν πλούσια φυσική πηγή βιταμινών, μετάλλων, λιπαρών οξέων Ω3, Ω6 και Ω9. Το Εκχύλισμα Σημύδας, γνωστό για τις αναζωογονητικές, τονωτικές του ιδιότητες, συσφίγγει και χαρίζει στο δέρμα φυσική ελαστικότητα, ενώ σε συνδυασμό με τις βιταμίνες που περιέχει, το θρέφει και το αναζωογονεί, προστατεύοντάς το από την ξηρότητα, την απώλεια ελαστικότητας και τη  χαλάρωση.

Ο επιβεβαιωμένα καλύτερος σύμμαχός μας ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας, δεν είναι άλλος από το Έλαιο Σώματος CLT+ της ANAPLASIS που περιέχει 100% φυσική σύνθεση. Το Έλαιο CLT+ αποτελεί την #1 επιλογή των καταναλωτριών στα Βραβεία Υγείας & Ομορφιάς 2021, στην κατηγορία περιποίησης σώματος. Με τα απόλυτα φυσικά συστατικά που περιέχει στη σύνθεσή του: Το φυτικό έλαιο καφέ, σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα φυκιού, κισσού, αγκινάρας και σημύδας, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην πρόληψη, αλλά και τη βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας. Παράλληλα, τα φυτικά έλαια αποτελούν πλούσια φυσική πηγή βιταμινών, μετάλλων, λιπαρών οξέων Ω3, Ω6, Ω9 που ενυδατώνουν το δέρμα προστατεύοντας το από τις συνέπειες της ξηρότητας.

Τα προϊόντα της ANAPLASIS είναι δερματολογικά ελεγμένα και διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία και στο www.anaplasis.gr 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πρόγραμμα "Προλαμβάνω": Έρχονται προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και παχύ έντερο
Εντοπίστηκαν 50 νέες περιοχές του γονιδιώματος που συνδέονται με κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα νεφρά
Πώς να διαχειριστώ τις σκέψεις ότι η ζωή δεν έχει νόημα