Πραγματοποιείται την Πέμπτη 27 Μαίου 2021  από το  iatronet.gr  και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ -Ενημέρωση για τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία" νέα ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Μιλάμε ανοιχτά για τον HPV: Η πρόληψη είναι στο χέρι μας». Η ημερίδα πραγματοποιείται  στο πλαίσιο των ενημερωτικών ημερίδων "Βήματα Ασθενών" που συνεχίζουν την επιτυχή τους πορεία από το 2016. 

Η εκδήλωση που έχει ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και απευθύνεται στους ασθενείς, τους συλλόγους τους, αλλά και γενικότερα στον ιατρικό κόσμο, αφορά τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με HPV, αλλά και τους τρόπους που μπορεί να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά αυτή η ασθένεια.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν γιατροί και σύμβουλοι ψυχικής υγείας, προσδίδοντας έναν ιδαίτερο χαρακτήρα στην πρόληψη και διάγνωση της ασθένειας αλλά και την σωστή αντιμετώπιση των όποιων ψυχοσωματικών παρενεργειών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της σελίδας https://www.iatronet.gr/vimata-asthenon/ την Πέμπτη 27 Μαΐου και ώρα 17:00 με 19:00.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η MSD - Inventing for Life και υποστηρικτής η Roche.