Οι αθλητές που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες κατά της COVID-19 στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα αντιμετωπίσουν τη πιθανότητα αποκλεισμού από τους Αγώνες, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Όπως επισημαίνεται στην τελευταία έκδοση του Playbook των διοργανωτών:

1) Οι αθλητές θα πραγματοποιούν καθημερινά δοκιμές αντιγόνου με σάλιο 12 ώρες πριν την εμφάνισή τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις.
2) Οι αθλητές που είναι θετικοί στον Κορωνοϊό θα πρέπει να επαναλάβουν το τεστ εντός τριών έως πέντε ωρών.
3) Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι και πάλι θετικό, οι αθλητές θα μπαίνουν σε απομόνωση σε ξενοδοχείο και δεν θα τους επιτρέπεται να αγωνίζονται.
Η διάρκεια της απομόνωσης θα καθοριστεί από τις ιαπωνικές υγειονομικές αρχές, ανάλογα με τη σοβαρότητα και τα συμπτώματα της λοίμωξης.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Headline: Το μέλλον της Αθλητιατρικής στο 4ο Πανελλήνιο Αθλητιατρικό Συνέδριο στο Μαρούσι
Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας: Μόλις 4 φαρμακεία στα 288 έχουν εκτελέσει συνταγές ΦΥΚ
Λάθος φάρμακα σε ηλικιωμένους μετά την επίσκεψη στα Επείγοντα στις ΗΠΑ