Η CΑSTALIA κυκλοφορεί την σειρά Chronoderm με συνθέσεις εμπλουτισμένες με αντιγηραντικούς, αντιοξειδωτικούς και ενυδατικούς παράγοντες που βοηθούν στην πρόληψη και διόρθωση των σημαδιών της χρονογήρανσης και φωτογήρανσης της επιδερμίδας.

O ορός Chronoderm Vitamine C 10% Ultra, περιέχει Ascorbic Acid, καθαρή και σταθερή Βιταμίνη C, παρέχει αντιγηραντική, αντιοξειδωτική κι αντιφλεγμονώδη δράση. Με αποτέλεσμα την λάμψη, επανόρθωση, ανάπλαση, μείωση της έντασης των κηλίδων γήρανσης, επιτάχυνση της ενεργοποίησης του κολλαγόνου, μείωση του βάθους των ρυτίδων.

Ο ορός ενεργοποίησης* της Βιταμίνης C είναι εμπλουτισμένος με Υαλουρονικό οξύ, όπου ενυδατώνει την επιδερμίδα και χαρίζει ελαστικότητα και αντοχή, μειώνει τις ρυτίδες και εμποδίζει την εμφάνιση νέων.

Επίσης εμπεριέχει Βιομιμητικά Πεπτίδια, το XEP-018 (conopeptide) όπου προκαλεί παροδική χαλάρωση των μυών με αποτέλεσμα την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης και τη λείανση της επιδερμίδας, και το Palmitoyl Tripeptide-38 που λειαίνει τις ρυτίδες σε μέτωπο και στο πόδι της χήνας.

Η πρωτότυπη ειδική συσκευασία του Chronoderm Vitamine C 10% Ultra, περιέχει δύο ξεχωριστά μέρη. Στο καπάκι αποθηκεύεται με ασφάλεια η Βιταμίνη C σε μορφή σκόνης και προστατεύεται από το φως και την υγρασία. Παράλληλα, το φιαλίδιο περιέχει τον ορό που απαιτείται για την ενεργοποίησής* της. Με αυτό τον τρόπο, η Βιταμίνη C παραμένει αποτελεσματική και ενεργή χωρίς να χάνει καμία από τις ευεργετικές της ιδιότητες λόγω οξείδωσης.

Χωρίς άρωμα. Μη λιπαρή υφή.