Στις 9-11 Μαΐου 2024  θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του 39ου Συνεδρίου Κλινικής Καρδιολογίας, που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας, σε συνεργασία με την Α′ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, με υβριδικό τρόπο, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν Συνεδρίες και Διαλέξεις με τη συμμετοχή διακεκριμένων Καρδιολόγων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν τα πιο σύγχρονα θέματα σε ότι αφορά στην πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων σήμερα. Στο πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει ενταχθεί ομιλία: “Εις μνήμην Παύλου Τούτουζα”, εμπνευστή του Συνεδρίου.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και απευθύνεται τόσο σε ειδικευμένους όσο και σε ειδικευόμενους  Καρδιολόγους, Παθολόγους, Νοσηλευτές και Φοιτητές.     

Σκοπός τους Συνεδρίου είναι να διασφαλίσει στους συμμετέχοντες έγκυρη ενημέρωση για όλες τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και ολοκληρωμένης αντιμετώπισης των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο FDA ενέκρινε το πρώτο kit αυτοσυλλογής για εξέταση του ιού HPV
Τι συμβαίνει στο σώμα μας αν κόψουμε τους υδατάνθρακες
Ο ιός H5N1 της γρίπης των πτηνών εντοπίστηκε σε άγρια πτηνά στη Νέα Υόρκη