Ανοίγει αύριο τις πύλες της η μεγαλύτερη διοργάνωση της φαρμακευτικής αγοράς,το φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση HellasPHARM, που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής και θα πραγματοποιηθείστις 2 και 3 Απριλίου, στο Κλειστό Γήπεδο TaeKwonDo στο Παλαιό Φάληρο.

Στόχος του συνεδρίου Hellas PHARM είναι να ασχοληθεί με όλα τα θέματα που αφορούν το φαρμακείο στην εποχή μετά την οξεία φάση της πανδημίας και τις αλλαγές που προκάλεσε. Όλα αυτά μέσα από το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει:

  • 3 στρογγυλά τραπέζια

«Η δημόσια υγεία προϋπόθεση λειτουργίας της Δημοκρατίας»

«Ελλείψεις φαρμάκων. Προτάσεις για λύση ενός διαχρονικού προβλήματος»

«Διατροφή και συμπληρώματα διατροφής σε ειδικές καταστάσεις» σε συνεργασία με την Ένωση Διαιτολόγων διατροφολόγων Ελλάδος

  • Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών από εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Την εισαγωγική ομιλία θα κάνει ο Δρ Αντώνιος Αυγερινός, πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.
  • Εργαστήριο Πρακτικής «Διά χειρός φαρμακοποιού»σε συνεργασία με το Επιστημονικό Σωματείο Φαρμακοποιών Mf: ΦαρμακοΠΟΙΟΙ
  • Ενότητα με θέμα «Ενισχύοντας το ανοσιακό σύστημα στην εποχή της Covid 19. Από την Εθνοφαρμακολογική έρευνα στο φαρμακείο», που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Εθνοφαρμακολογίας
  • Ενότητα με θέμα «Η συμβολή του φαρμακοποιού στα άτομα με κατάθλιψη»σε συνεργασία με την  Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας, Ε.Π.Α.Ψ.Υ.
  • 16 ομιλίες επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος

Παράλληλα με το συνέδριο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στη μεγαλύτερη φαρμακευτική έκθεση, που εκτείνεται σε περισσότερα από 2.000 τ.μ. και περιλαμβάνει 80 περίπτερα,όπου θα ενημερωθούν για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις καινοτομίες των εταιρειών που συμμετέχουν σε αυτή.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και να κάνετε την εγγραφήσας, επισκεφτείτε το www.hellaspharm.gr  

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;