H Dental Expo 2022, η μοναδική έκθεση οδοντιατρικών - οδοντοτεχνικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, επέστρεψε έπειτα από τέσσερα χρόνια αποχής, στο εκθεσιακό κέντρο το MEC Παιανίας, από την Παρασκευή 20 έως και την Κυριακή 22 Μαΐου2022 και ο απολογισμός της έκλεισε με θετικό πρόσημο στην ανταπόκριση των επαγγελματιών του κλάδου.

Στην Dental Expo 2022 συμμετείχαν 63 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο Οδοντιάτρων και των Οδοντοτεχνιτών, με στόχο τη δημιουργία μιας διοργάνωσης διεθνούς εμβέλειας που θα αποτελεί σημείο αναφοράς του επαγγέλματος, σε επιστημονικό και εμπορικό επίπεδο, με έμφαση στην εξωστρέφεια, στην καινοτομία και στην ανάδειξη ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα καταγράφηκαν περισσότεροι από 3.500 επαγγελματίες οδοντίατροι και οδοντοτεχνίτες, καθώς και πλήθος σπουδαστών των οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών σχολών της χώρας.

Με γνώμονα την ενημέρωση των Οδοντιάτρων και των Οδοντοτεχνιτών της Ελλάδας σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τα προϊόντα αιχμής, η 22η κλαδική έκθεση Dental αποτέλεσε για ακόμη μια χρονιά το σταθερό σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου.

Αρωγός της έκθεσης ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Οδοντιατρικών - Οδοντοτεχνικών Ειδών, ο οποίος μετρά 40 και πλέον χρόνια ζωής και παρουσίας στην αγορά.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Οι  βέλτιστοι τρόποι προσέγγισης, ενημέρωσης και εξυπηρέτησης των ασθενών
Πώς το ChatGPT μπορεί να εμποδίσει την πολυφαρμακία
Καρκίνος του πνεύμονα: Πιο αποτελεσματική νεο-επικουρική θεραπεία με αντισώματα