Η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα τις Διακαθετηριακές, Ενδοσκοπικές και Υβριδικές Τεχνικές Αντιμετώπισης των Παθήσεων των Καρδιακών Βαλβίδων.

Οι ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές διακαθετηριακής αντικατάστασης και επιδιόρθωσης βαλβίδων, καθώς και η ελάχιστα επεμβατική ενδοσκοπική χειρουργική, έχουν αλλάξει δραματικά το πεδίο της σύγχρονης αντιμετώπισης των βαλβιδικών παθήσεων.

Με τη συνεισφορά ομιλητών παγκοσμίου φήμης, με τεράστια εμπειρία στον χώρο, η κλινική φιλοδοξεί να παρουσιάσει όλα τα επιτεύγματα και τις εξελίξεις στην αντιμετώπιση των βαλβιδοπαθειών. Στόχος είναι η βαθύτερη και πληρέστερη προσέγγιση του θέματος, μέσω της παρουσίασης πολλαπλών περιστατικών από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές.

To συνέδριο απευθύνεται σε Καρδιολόγους, Καρδιοχειρουργούς, Καρδιο-αναισθησιολόγους, Εντατικολόγους, Ιατρούς άλλων ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στον τομέα των καρδιακών βαλβιδοπαθειών.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Ιουνίου, στο Hyatt Regency Thessaloniki, ενώ είναι δυνατή η παρακολούθηση live μετάδοσης μέσω διαδικτύου στο https://www.livemedia.gr/cvd1 

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να λάβετε τις αναλυτικές οδηγίες παρακολούθησης του συνεδρίου.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η παχυσαρκία στους ηλικιωμένους γερνά ταχύτερα τους μυς [μελέτη]
ΠΙΣ: Πρώην ποδοσφαιριστής, κάτοικος Πολωνίας πίσω από την εταιρεία που έδινε συνταγές μέσω Διαδικτύου
Διατάσεις ποδιών: Πώς θα τις κάνετε σωστά