Κάλεσμα έξω από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας έχει απευθύνει προς τα μέλη της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιατρικών Επισκεπτών-Φαρμακοϋπαλλήλων. Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 14 Ιουλίου (την επόμενη Πέμπτη) και το θέμα όπως μάθαμε, είναι η αύξηση του αφορολόγητου ορίου για τα εταιρικά αυτοκίνητα. 

Οπως αναφέρει η Ομοσπονδία σε Ανακοίνωσή της: 
"Πριν τρία χρόνια πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Την απαλλαγή από τη φορολόγηση, ως παροχή σε είδος, των εταιρικών αυτοκινήτων με Λιανική Τιμή μικρότερη των 17.000 ευρώ. Με τους αγώνες μας, τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που κάναμε έξω από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και την πίεση που ασκήσαμε στους πολιτικούς φορείς, πετύχαμε την αύξηση του αφορολόγητου ορίου, για τα εταιρικά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούμε σαν εργαλεία δουλειάς, στα 17.000 ευρώ ώστε να μπορούμε να εργαζόμαστε με ασφάλεια
Σήμερα όμως, με τις τεράστιες αυξήσεις στην αγορά αυτοκινήτων, τα αυτοκίνητα που μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν αφορολόγητα, τώρα έχουν περάσει κατά πολύ τα 17.000 ευρώ και μας προσθέτουν ένα μεγάλο φορολογικό βάρος που δεν μας αναλογεί.
Απευθυνθήκαμε στο Υπουργείο Οικονομικών για να ζητήσουμε την αύξηση του αφορολόγητου ορίου, αλλά απαξιούν να μας συναντήσουν.
Δεν μπορούμε να τους περιμένουμε άλλο. Δεν γίνεται να μας προσθέτονται βάρη όταν τα εισοδήματά μας μειώνονται.Απαίτησή μας είναι η αύξηση του αφορολόγητου ορίου στα 20.000 ευρώ", καταλήγει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Περίπου 51 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν στην Αφρική λόγω των εμβολιασμών τα τελευταία 50 χρόνια
ΗΠΑ: Δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
Αγχώδης τύπος προσκόλλησης: Πώς επηρεάζονται οι σχέσεις