Η ημέρα που μιλάμε ανοιχτά για τους 5 γυναικολογικούς καρκίνους, τους καρκίνους που αφορούν την φύση μας.

Είναι η μέρα που χρωματίζουμε την Ελλάδα μωβ, το χρώμα των γυναικολογικών καρκίνων. Η ημέρα που λέμε στις γυναίκες να μην αμελούν το σώμα τους και να ακούν τα μηνύματα που αυτό τους στέλνει. Η ημέρα που λέμε στις γυναίκες να κλείσουν το ραντεβού με τον γυναικολόγο τους. Να ρωτήσουν, να ενημερωθούν, να ζητήσουν αυτό που χρειάζονται. Η ημέρα που θέλουμε να σπάσει η σιωπή και να μιλήσουμε για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που φέρνει ένας γυναικολογικός καρκίνος.

Για εμάς τις ίδιες, για τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά και για τις άλλες γυναίκες που ίσως φοβούνται. Για να νιώσουν και εκείνες δυνατές και ότι δεν είναι μόνες.

Να ενώσουμε την φωνή μας και να μιλήσουμε για αυτά που μας δυσκολεύουν.

Ελάτε μαζί μας και γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικής Ογκολογίας. #GOday 2022!

Χρωματίσε τον πλανήτη μωβ.

Η 4η Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικής Ογκολογίας,World GO Day, είναι εδώ.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, χιλιάδες ασθενείς από 25  και πλέον χώρες, θα συναντηθούν με πάνω από 60 οργανισμούς υγείας, ομάδες εξειδικευμένων παρόχων υγείας και ειδικών για να υποστηρίξουν έναν στόχο: την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους 5 γυναικολογικούς καρκίνους  που περισσότερες από ένα εκατομμύριο γυναίκες διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο.

Το 2022, εστιάζουμε στον καρκίνο του ενδομητρίου, και το κύριο θέμα μας είναι η επιλογή ενός υγιεινού τρόπου ζωής και η σωματική δραστηριότητα, ως βασικές στρατηγικές πρόληψης κατά του καρκίνου του ενδομητρίου.

Βάλτε τον υγιεινό τρόπο ζωής στην καθημερινότητα σας.#goforhealthylifestyle

Βάλτε την Πρόληψη στην ζωή σας #goforprevention.

Βέβαια δεν ξεχνάμε ότι την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου χρωματίζουμε τα social media μωβ κάνοντας αναρτήσεις σε μωβ χρώμα δειχνοντας την υποστήριξή μας στις γυναίκες που νοσούν.