Πριν έρθουν τα λουκέτα, οι κλινικοεργαστηριακοί και εργαστηριακοί ιατροί και τα πολυϊατρεία ζητούν με επιστολή τους συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκη. Και μάλιστα, όπως αναφέρει η επιστολή, το σχετικό αίτημα έχει κατατεθεί πολλάκις. Συγκεκριμένα υποστηρίζεται ότι "Παρόλα αυτά αδιαφορείτε επιμόνως και μας δίνετε την εντύπωση πως δεν σας αφορά ο ελλειμματικός προϋπολογισμός που έχει καταρτιστεί για να καλύψει τις ανάγκες για Πρωτοβάθμια Περίθαλψη του Ελληνικού λαού και για το 2022!

Διαχειρίζεστε χρήματα του Έλληνα πολίτη που αφορούν και στην παροχή υπηρεσιών υγείας, τα οποία προφανώς δεν καταλήγουν σε αυτόν τον σκοπό… Κάθε χρόνο τα διαγνωστικά εργαστήρια, τα πολυϊατρεία και οι κλινικοεργαστηριακοί ιατροί είναι καταδικασμένοι να συγχρηματοδοτούν το σύστημα με 120-150 εκατ. ευρώ!

Έχουμε υποστεί τις τραγικές αυξήσεις της ενεργειακής κρίσης που μαστίζει τη Χώρα και εμείς αποζημιώνομαστε με το 40% των τιμών του 1991!

Όλοι οι κλάδοι της οικονομίας έχουν κάνει αυξήσεις για να αντεπεξέλθουν στον πληθωρισμό και εμείς είμαστε δέσμιοι του ΕΟΠΥΥ και των τιμών των διαγνωστικών εξετάσεων του 1991, όπου αυτές έχουν υποστεί διαχρονικά και μειώσεις.
Δείξτε μας τον τρόπο να αντεπεξέλθουμε γιατί αλλιώς ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΜΕ!"

Αυτά!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η θεραπεία της υπέρτασης αποτρέπει τα ινομυώματα στη μήτρα [μελέτη]
Πανελλήνιο Συνέδριο Δημόσιας Υγείας 2024
Ανταπάντηση Καλλιάνου σε Γεωργιάδη για τη νοσηλεία του πατέρα του στο "Αττικόν"