Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων (4/4), θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 4 Απριλίου 2023, στις 3 μ.μ., στο Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας, μεγάλη δράση υποστήριξης των αδέσποτων ζώων που φιλοξενούνται στον Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης για τα χιλιάδες αδέσποτα που διαβιούν στη χώρα μας και χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Κλιμάκιο Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών του Τμήματος Αθήνας του Ε.Ε.Σ. θα αναλάβει την καθημερινή βόλτα των ζώων, χαρίζοντας στιγμές χαράς και κοινωνικοποίησης στους μικρούς μας φίλους. Παράλληλα, ο Ε.Ε.Σ, θα προσφέρει μεγάλη ποσότητα ζωοτροφών για τα αδέσποτα που φιλοξενούνται στον Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας, τον οποίο και στηρίζει διαχρονικά, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελεί προς τα αδέσποτα ζώα της πόλης.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας είναι επίσημα αναγνωρισμένο σωματείο και από το 2006, όταν και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται ενεργά, έχει ως βασικό στόχο και σκοπό του τη διαχείριση και την ευζωία των τραυματισμένων και εγκαταλελειμμένων ζώων.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΕΚΑΒ: Ολοκληρώθηκε η πλήρους ανάπτυξης άσκηση πεδίου στην Κρήτη
Πώς θα διατηρήσω τα κιλά μου μετά τη δίαιτα
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - ΕΔΕ στο νοσοκομείο "Αττικόν"