Η φετινή τριπλή, διεθνής έκθεση μορφολογίας του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος θα είναι διαφορετική. Θα αποτελέσει μια γιορτή αφιερωμένη στους καλύτερους φίλους του ανθρώπου. Τους σκύλους!

Η παρουσίαση δεκάδων διαφορετικών καθαρόαιμων φυλών σκύλων θα πλαισιωθεί αυτή τη φορά με εκδηλώσεις και παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών που θα προσφέρουν έναν ανεξάντλητο πλούτο πληροφοριών στους κηδεμόνες, με στόχο την προώθηση της ευζωίας των αγαπημένων μας φίλων, σε ένα τριήμερο που δεν θα πρέπει να χάσει κανείς.

Η τριπλή διεθνής έκθεση μορφολογίας του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 5 Μαΐου έως και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Γουδή (ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΟ).  

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος θα πραγματοποιήσει την τριπλή διεθνή έκθεση μορφολογίας, η οποία θα αποτελέσει για τους νικητές κριτήριο συμμετοχής για την επόμενη διοργάνωση του μεγαλύτερου παγκόσμιου dog show, του περίφημου «Crufts».

Κύριος στόχος της τριήμερης εκδήλωσης, που φιλοδοξεί να καλύψει όλες τις πτυχές της υπεύθυνης κυνοφιλίας, είναι η επιμόρφωση των κηδεμόνων σκύλων έτσι ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες για την επίτευξη της ευζωίας των αγαπημένων μας φίλων και να βελτιωθεί στο μέγιστο η καθημερινότητά τους.

Γνώση, προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε κηδεμόνα θα παρουσιαστούν σε αυτό το τριήμερο, στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την επίτευξη του συλλογικού σκοπού της προώθησης της ευζωίας, των μικρών μας φίλων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξει μια σειρά από δραστηριότητες, το πρόγραμμα των οποίων βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαμόρφωσης.

‘’Η παρουσία σας θα είναι μια έμπρακτη απόδειξη αγάπης προς τους μικρούς μας φίλους, που με την αγάπη τους μας προσφέρουν πολλά περισσότερα ως αντάλλαγμα, βελτιώνοντας, όπως αποδεικνύουν πλείστες όσες μελέτες, την πνευματική και σωματική μας υγεία’’.

Η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι ελεύθερη στην τριπλή διεθνή έκθεση μορφολογίας του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος που, όπως προαναφέραμε, θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 5 ως και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Γουδή (ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΟ).

Η ώρα έναρξης και τις τρεις ημέρες θα είναι 09:00 το πρωί.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
"Ευαγγελισμός": Επεισόδιο μεταξύ του υποδιοικητή και γιατρών στην εφημερία
Χαμηλή τεστοστερόνη και στυτική δυσλειτουργία: Σχετίζονται;
Είχε δίκιο ο Έλον Μασκ για την πληθυσμιακή κατάρρευση της Ελλάδας;