Ένα εκπληκτικό ταξίδι, που μας δείχνει την ποιότητα πνεύματος, τη φυσική δύναμη, το ήθος και το σθένος τριών ατόμων, ξεκινάει στις 18 Ιουλίου 2023 με ποδήλατα και εξοπλισμό camping. Είναι δε ότι  πιο αισιόδοξο έχουμε δει. Τα άτομα που επιχειρούν αυτό το ταξίδι είναι οι Εμμανουήλ Στεφανής ο οποίος πάσχει απο Ρευματοειδή Αρθρίτιδα, Δημήτριος Τσεβάς και Ευστράτιος Μιχαήλογλου, θέλοντας να δώσουν το παράδειγμα και να μεταφέρουν το μήνυμα σε όλους και περισσότερο στους ανθρώπους με ρευματοειδή αρθρίτιδα και αυτοάνοσα νοσήματα ότι ναι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας.

Σήμερα (18 Ιουλίου) θα ξεκινήσουν από Πάτρα με προορισμό την Ανκόνα και απο κει ποδηλατώντας  προς  Λουγκάνο, Αϊρόλο, θα περάσουν τις Άλπεις  από  Saint Gotthard , θα κατευθυνθούν  προς Λουκέρνη, Ζυρίχη, Biel, La Neuveville, Βέρνη, και επιστροφή προς Ανκόνα.

Υποστηρικτές τους σε όλο αυτή την προσπάθεια είναι η  Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα,  το ATTIKA GROUP/ ANEK το ποδηλατικό κατάστημα Top Cycles,  η  εταιρεία ρούχων La vaca loca, το Ouzo Βαρβαγιάννη, η εταιρεία Davos  εξοπλισμός camping και η Annie Sloan Hellas.

Επίσης το βιβλίο "Η φίλη μου η Νιάρα" της  Αθανασίας Παππά, Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα, με σελιδοδείκτες που θα μοιράζονται στις διάφορες χώρες, θα τους συνοδεύει στο ταξίδι , θέλοντας να δώσει ελπίδα σε όλα τα παιδιά που νοσούν απο κάποιο αυτοάνοσο νόσημα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Φαρμακευτική δηλητηρίαση στην παιδική ηλικία
Πώς οι τροφές επηρεάζουν την περίοδο
ECDC: Πρώιμο κρούσμα λοίμωξης από ιό Δυτικού Νείλου στην Ισπανία - Τι γίνεται στην Ελλάδα