Το Αιματολογικό Ογκολογικό τμήμα του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης διοργανώνει για δεύτερη χρονιά, υπό την αιγίδα του Ι.Ε.Μ.ΒΙ.ΘΕ.Κ. το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο: « Ορθή πρακτική για τη διεξαγωγή κλινικών μελετών στην Ελλάδα σήμερα», στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2023, στη Θεσσαλονίκη στο «Mediterranean Palace Hotel».

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του περσινού σεμιναρίου, το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους συμμετέχοντες από πολλές διαφορετικές ιατρικές και άλλες συναφείς επιστημονικές ειδικότητες, στόχος είναι φέτος να εμπλουτιστεί και να εξειδικευτεί η θεματολογία σχετικά με την ορθή κλινική πρακτική κατά τη διεξαγωγή κλινικών δοκιμών μέσα από διαδραστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες και συζητήσεις. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος η ομάδα εκπαιδευτών και εκπαιδευτριών έχει επιλεγεί με γνώμονα τη μεγάλη εμπειρία και κατάρτισή τους σε αυτόν τον τομέα.

‘’Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα σε νέες και νέους επιστήμονες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το αντικείμενο ή επιθυμούν να εργαστούν σε κλινικές μελέτες, πεδίο που σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή ανοίγει νέους επιστημονικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες στη χώρα μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος να μοιραστείτε μαζί μας ιδέες, απόψεις και ερωτήματα, στοχεύοντας στη βελτίωση της διεξαγωγής κλινικών δοκιμών στην καθημερινή πράξη’’.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή στο σεμινάριο ακολουθήστε το σύνδεσμο : https://dromena.gr/onco- seminar-2023/

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Οφειλές νοσοκομείων: Αυξήθηκαν κατά 124% στη δεκαετία και κατά 295% στην πενταετία
Το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αττικόν" για τις καταγγελίες του Γ. Καλλιάνου
Διεισδυτική μηνιγγιτιδοκοκκική νόσος: Αναδρομική μελέτη στη Θεσσαλονίκη