Την έντονη αντίδραση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έχει προκαλέσει σχόλιο σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα, σύμφωνα με τo οποίo η σχέση του με την Ειρήνη Αγαπηδάκη δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Στο σχόλιο γίνεται λόγος για "γκάφα" της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας στο θέμα των αντιγριπικών εμβολίων και ότι το "μοναδικό βαρύ asset στο ενεργητικό της, την καλή σχέση με τον περίφημο Απόστολο Δοξιάδη, ο οποίος αυτοπαρουσιάζεται ως η πεμπτουσία της 'ακροκεντρώας' ιντελιγκέντσιας που συμβουλεύει τον Κ. Μητσοτάκη".

Ο υπουργός Υγείας απάντησε στο παραπάνω σχόλιο, τονίζοντας πως η σχέση του με την αναπληρώτρια υπουργό είναι άριστη.

Σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

"Στην πολιτική μου διαδρομή βρέθηκα πάμπολλες φορές αντιμέτωπος με κακόβουλα σχόλια ή εντελώς αστήρικτα δημοσιεύματα που κακοποιούσαν βάναυσα την αλήθεια. Συνήθως τα παρέκαμπτα, γνωρίζοντας ότι το ψέμα έχει 'κοντά ποδάρια' και ότι τέτοιου τύπου δήθεν δημοσιογραφικές προσεγγίσεις δεν παράγουν τίποτα άλλο παρά μόνο προσβολή στο δημοσιογραφικό λειτούργημα.

Μπροστά σε ένα τέτοιο δημοσίευμα, που...'ανακαλύπτει' προβλήματα στις σχέσεις μου με την Ειρήνη Αγαπηδάκη και εμπλέκει και τον γνωστό διανοούμενο και συγγραφέα Απόστολο Δοξιάδη (!) βρέθηκα και χθες.

Το χαρακτήρισα ανάξιο σχολιασμού, καθώς είναι εντελώς ψευδές και περιγράφει μια πραγματικότητα απολύτως φανταστική. Επανέρχομαι ωστόσο επειδή κάποιοι εξακολουθούν να διαδίδουν ψιθύρους.

Για να τελειώνουμε: η συνεργασία μου με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη ήταν και είναι άριστη, όπως επίσης και με τους δύο Υφυπουργούς. Όσο για την επιλογή του συντάκτη να εμπλέξει τον Απόστολο Δοξιάδη, δημιουργό με τον οποίον με συνδέει μακρά και βαθιά φιλία και τιμώ βαθύτατα για το έργο του, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι εντελώς γελοία. Αιδώς Αργείοι"...

Ειδήσεις υγείας σήμερα
HΠΑ: Οι τιμές των συνταγογραφούμενων φαρμάκων αυξήθηκαν κατά 40% την τελευταία δεκαετία
Ηλιακό έγκαυμα:  Πώς θα θεραπευτώ γρηγορότερα
Καρδιακή προσβολή: Οι άντρες ή οι γυναίκες χάνουν περισσότερα χρόνια;