Ο ομότιμος καθηγητής Παθολογίας - Νεφρολογίας Ιωάννης Μπολέτης (φωτογραφία) ορίστηκε εκ νέου πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο του "Ωνασείου" Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, με αντιπρόεδρο τον καθηγητή Καρδιολογίας Γεράσιμο Φιλιππάτο.

Αυτό προβλέπεται σε απόφαση του υπουργού Υγείας, με την οποία ορίζεται το νέο διοικητικό συμβούλιο. Μέλη του επταμελούς συμβουλίου είναι οι:

Ιωάννης Μπολέτης, με αναπληρωτή τον Βασίλειο Παπαλόη, καθηγητή Χειρουργικής Μεταμοσχεύσεων Imperial College Λονδίνου. 

Γεράσιμος Φιλιππάτος, με αναπληρώτρια την Ελένη Γκόγκα, καθηγήτρια Παθολογίας - Ογκολογίας.

Δημήτριος Σωτηρόπουλος, καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, με αναπληρώτρια τη Σταυρούλα Τσινόρεμα, καθηγήτρια Σύγχρονης και Νεότερης Φιλοσοφίας και Βιοηθικής.

Δημήτριος Μπουραντώνης, καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή τον Ηλία Κυριόπουλο, επίκουρο καθηγητή Οικονομικών της Υγείας στο London School of Economics.

Μιχαήλ Γιαλλούρης, οικονομικός διευθυντής του Ομίλου Ωνάση, με αναπληρωτή τον Δημήτριο Δρίβα, διευθυντή επικοινωνίας του Ομίλου.

Ευφροσύνη Τσιότσιου, εκτελεστική διευθύντρια και διευθύντρια Παιδείας του Ιδρύματος Ωνάση, με αναπληρωτή τον Αλέξανδρο Μωρέλλα, υπεύθυνο επικοινωνίας του Τομέα Υγείας του Ιδρύματος Ωνάση.

Χρήστος Κοκκίνης, τέως διευθυντής τράπεζας, με αναπληρωτή τον Αντώνιο Παπαδημητρίου, δικηγόρο, πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση.

Δημ.Κ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τα νοσοκομεία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο σύστημα κοστολόγησης DRG
1 ευρώ για εμβολιασμό αποφέρει όφελος 4 ευρώ στην Οικονομία
ΕΟΦ: 20 προϊόντα μελιού που περιέχουν δραστικές ουσίες [κατάλογος]