Η Pharmathen, κορυφαία εταιρεία στην ανάπτυξη και παραγωγή σύνθετων καινοτόμων φαρμακευτικών σκευασμάτων στην Ευρώπη, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενη στις επείγουσες ανάγκες που προέκυψαν λόγω των πλημμυρών Daniel και Elias στη Θεσσαλία, προχώρησε σε δωρεά 250 κρεβατιών και στρωμάτων σε 150 οικογένειες του Δήμου Κιλελέρ, προς ανακούφιση των πληγέντων. Η παράδοση των υλικών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου σε εκπροσώπους του Δήμου, με σκοπό να μοιραστούν στα χωριά που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες καταστροφές στις υποδομές, ανάμεσα τους το Σωτήριο, το Αρμένιο, το Μεγάλο Μοναστήρι, το Κιλελέρ, η Νίκη και το Καλό Νερό.

Η συγκεκριμένη δωρεά αποτελεί συνέχεια της πρώτης αρωγής που παρείχε η εταιρεία προς τους πληγέντες, προσφέροντας έτοιμα, μαγειρεμένα γεύματα σε διατηρημένη μορφή μακράς διάρκειας, ρουχισμό, αδιάβροχες στολές, μάσκες και απολυμαντικά, ώστε να συμβάλλει έμπρακτα και να βοηθήσει στις πρώτες ανάγκες που είχαν προκύψει στους κατοίκους μετά την καταστροφή.

Ο κ. Δημήτρης Καδής, Διευθύνων Σύμβουλος της Pharmathen, δήλωσε σχετικά: «Στη Pharmathen, πιστεύουμε στη δύναμη της αλληλεγγύης και στηρίζουμε ουσιαστικά τους συμπολίτες μας. Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων του Δήμου Κιλελέρ και θέλουμε να βοηθήσουμε στην ανασυγκρότηση αυτών των κοινοτήτων. Μέσω αυτής της δωρεάς, εκφράζουμε τη βαθιά μας συμπάθεια και την πρόθεσή μας να σταθούμε δίπλα σε αυτούς που έχουν πληγεί».

Ο Θανάσης Νασιακόπουλος, Δήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε πολύ τη Pharmathen, η οποία εξαρχής ανταποκρίθηκε με αμεσότητα και ευαισθησία στις ανάγκες που προέκυψαν στο Δήμο μας, ενισχύοντας έμπρακτα τους κατοίκους των χωριών μας που υπέστησαν μεγάλες καταστροφές στην περιουσία τους. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, τέτοιες ενέργειες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στο έργο μας, καθώς μέσα από αυτήν τη δωρεά, θα καλύψουμε μία από τις βασικότερες ανάγκες στην καθημερινότητα 150 οικογενειών του Δήμου μας».

 

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς οι τροφές επηρεάζουν την περίοδο
ECDC: Πρώιμο κρούσμα λοίμωξης από ιό Δυτικού Νείλου στην Ισπανία - Τι γίνεται στην Ελλάδα
Γνωστοί γιατροί απροστάτευτοι απέναντι σε "φαντομάδες" του Διαδικτύου