Η ηθοποιός Ολίβια Μαν (Olivia Munn) διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού πέρυσι, όπως ανακοίνωσε η ίδια στα social media την Τετάρτη. Είπε ότι είχε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις τους τελευταίους 10 μήνες, συμπεριλαμβανομένης μιας διπλής μαστεκτομής.

"Ελπίζω ότι με το να μοιράζομαι αυτό, θα βοηθηθούν άλλοι να βρουν άνεση, έμπνευση και υποστήριξη στο δικό τους ταξίδι", είπε η 43χρονη ηθοποιός στην ανάρτηση που συνοδεύεται από μια φωτογραφία της στο κρεβάτι του νοσοκομείου. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

Καρκινικοί δείκτες

Σε σημείωμα που παραθέτει, διευκρινίζει πως διαγνώστηκε δύο μήνες αφότου έκανε τεστ για καρκινικούς δείκτες και ήταν αρνητική τον Φεβρουάριο του 2023.

"Τους τελευταίους δέκα μήνες έκανα τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, τόσες μέρες που πέρασα στο κρεβάτι που δεν μπορώ καν να μετρήσω και έμαθα περισσότερα για τον καρκίνο, τη θεραπεία του καρκίνου και τις ορμόνες από όσα θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ", είπε σε δήλωση που συνόδευε το φωτογραφία. "Περιέργως, έχω κλάψει μόνο δύο φορές".

Η Μαν εθεάθη στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ την Κυριακή με τον σύντροφό της John Mulaney.

"Έχω την τάση να αφήνω τους ανθρώπους να με βλέπουν όταν έχω ενέργεια, όταν μπορώ να ντυθώ και να βγω από το σπίτι, όταν μπορώ να πάω το αγοράκι μου στο πάρκο", αναφέρει, για να σημειώσει:

"Έχω κρατήσει ιδιωτικά τη διάγνωση και την ανησυχία και την ανάρρωση και το φάρμακο για τον πόνο και τις χάρτινες ρόμπες. Χρειαζόμουν να πάρω την ανάσα μου και να ξεπεράσω μερικά από τα πιο δύσκολα σημεία πριν τα μοιραστώ". 

Πηγές:
CBS

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς οι τροφές επηρεάζουν την περίοδο
ECDC: Πρώιμο κρούσμα λοίμωξης από ιό Δυτικού Νείλου στην Ισπανία - Τι γίνεται στην Ελλάδα
Γνωστοί γιατροί απροστάτευτοι απέναντι σε "φαντομάδες" του Διαδικτύου