Για τρίτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το 10ήμερο πρόληψης – φρόντισε το σώμα σου, όπου οι κινητές μονάδες του Συλλόγου Πεταλούδα θα προσφέρουν, εκτός από δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας και νέες εξετάσεις όπως για τη χρόνια φλεβική νόσο και το χρόνιο μυοσκελετικό πόνο.

Ο Σύλλογος Πεταλούδα σε συνεργασία με το δίκτυο φαρμακείων Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ διοργανώνει μία σειρά ενημερωτικών δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, καλύπτοντας τις μεγάλες περιοχές της Αττικής όπως: Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Άγιοι Ανάργυροι και Αγία Παρασκευή.

Στις επιμέρους εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τόσο μετρήσεις οστικής πυκνότητας και συμβουλευτική όσο και εξετάσεις για τη χρόνια φλεβική νόσο και τον χρόνιο μυοσκελετικό πόνο. Όλες οι δράσεις θα γίνουν υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων επιστημόνων.

Η κα Τσεκούρα, Πρόεδρος του Συλλόγου Πεταλούδα και Α΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος δήλωσε: «Η πρόληψη, η έγκυρη ενημέρωση και έγκαιρη ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα χρόνια θέματα υγείας τους, έχει αποδειχτεί πως συμβάλλει καθοριστικά στην βελτίωση της υγείας τους. Ως Σύλλογος Ασθενών θεωρούμε υποχρέωσή μας να υλοποιούμε προγράμματα πρόληψης σε όλη την ελληνική επικράτεια».

Ο κ. Αντάκης, Υπεύθυνος του δικτύου Green Pharmacy δήλωσε "Μέσα από αυτές τις δράσεις, στόχος του δικτύου Green Pharmacy είναι  να αποτελεί  το φαρμακείο της γειτονιάς  χώρο αναφοράς  για την υγεία των πολιτών, μέσα από την παροχή υπηρεσιών φροντίδας και πρόληψης σε συνεργασία με άλλους φορείς υγείας ."

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα των επόμενων επισκέψεων της κινητής μονάδας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σύλλογο Πεταλούδα στο: [email protected]  και στα τηλέφωνα 213 2086698, 6979 25 25 70, 6979 25 10 25.

www.facebook.com/osteocaregr
www.youtube.com/osteoporosisgr

www.twitter.com/osteocaregr

www.instagram.com/petalouda_team

https://www.linkedin.com/company/osteocaregr

''Σας περιμένουμε όλους!''

 

#osteocaregr #osteoporosis #petalouda #LoveYourBones #greenpharmacy

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Άρση των έκτακτων υγειονομικών μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας κατά της CoViD
Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την ατοπική δερματίτιδα
Πώς μπορεί η βιταμίνη D να βελτιώσει την ανοσία έναντι του καρκίνου [μελέτη]