«Οι γιατροί της Αθήνας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια τον εθελοντισμό τους και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία», δήλωσε ο Γ. Πατούλης.

Ο ΙΣΑ συμμετέχει στην αξιόλογη δράση του ‘’Όλοι μαζί μπορούμε’’, με τίτλο «Αγώνας για το περιβάλλον», που πραγματοποιείται αυτόν το μήνα στην Αττική.

Μέλη του ΙΣΑ συμμετέχουν εθελοντικά στην ιατρική κάλυψη των Αγώνων δρόμων που πραγματοποιούνται συμβολικά σε τρία βουνά της Αττικής (7 Απριλίου Πάρνηθα, 14 Απριλίου Πεντέλη, 21 Απριλίου Υμηττό). Παράλληλα, τέθηκε στη διάθεση της διοργάνωσης, το ασθενοφόρο του ΙΣΑ με το πλήρωμά του.

Ο σκοπός αυτών των δράσεων που εντάσσονται στην καμπάνια «Άφησε και εσύ το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα» είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά δένδρων, τα οποία θα φυτευτούν στις επόμενες φυτευτικές περιόδους.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Ο ΙΣΑ συμμετέχει ενεργά σε εθελοντικές προσπάθειες για τη στήριξη των συμπολιτών μας και τη βελτίωση της ζωής μας. Οι γιατροί της Αθήνας έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια τον εθελοντισμό τους και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, με τη συμμετοχή τους στο Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, σε όσους τις έχουν ανάγκη.»

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την ατοπική δερματίτιδα
Πώς μπορεί η βιταμίνη D να βελτιώσει την ανοσία έναντι του καρκίνου [μελέτη]
Πώς θα αυξήσω την πρόσληψη φυτικών ινών χωρίς να φουσκώνω