Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει στις 23 & 24 Μαΐου 2025 Διεθνές Συνέδριο για την Πρόληψη της Εγκεφαλικής Παράλυσης, στο πλαίσιο της εκστρατείας της: «Λιγότερα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση κάθε χρόνο».

Πρόκειται για μια σημαντική επιστημονική συνάντηση που φέρνει στο προσκήνιο τις σύγχρονες εξελίξεις, τις ερευνητικές καινοτομίες και τις πρακτικές παρεμβάσεις στον τομέα της πρόληψης της εγκεφαλικής παράλυσης. Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενίσχυση της γνώσης, η ανταλλαγή εμπειριών και η συνεργασία μεταξύ επαγγελματιών υγείας και ειδικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της Ελληνικής Παιδονευρολογικής Εταιρείας, με δωρητή το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και υποστηρικτή την VEESION Διαφήμιση και Επικοινωνία ΙΚΕ -Veesion.gr.

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι δωρεάν, με υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής έως τις 18 Μαΐου 2025.

Το επιστημονικό πρόγραμμα απευθύνεται σε ιατρούς, ειδικευόμενους, μαίες/μαιευτές, νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, φοιτητές, καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για το κρίσιμο αυτό θέμα.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με φυσική παρουσία ενώ οι εργασίες θα διεξαχθούν στα Ελληνικά και Αγγλικά, με ταυτόχρονη διερμηνεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: https://learn2prevent.gr/diethnes-synedrio-2025/

Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
11η εκστρατεία της ΑΜΚΕ Με Οδηγό το Διαβήτη: 25 αδιάγνωστα περιστατικά διαβήτη και νεφρικής νόσου και δεκάδες αρρύθμιστοι διαβητικοί
Διαβήτης: Οι λοιμώξεις αποτελούν σημαντικό κίνδυνο [μελέτη]
Η γυναικεία γονιμότητα μπορεί να βλάπτεται από τη χρόνια στοματική φλεγμονή