Ο Αμερικανός υπουργός Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, επέκρινε σήμερα ως «ετοιμοθάνατο» τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, την ώρα που αξιωματούχοι από όλο τον κόσμο συνεδριάζουν στο πλαίσιο της ετήσιας συνέλευσης του εν λόγω οργανισμού στη Γενεύη.

«Καλώ τους υπουργούς Υγείας του κόσμου και τον ΠΟΥ να εκλάβουν την αποχώρησή μας από τον οργανισμό ως έκκληση αφύπνισης», δήλωσε ο υπουργός σε βίντεο στο Fox News.

«Ήρθαμε ήδη σε επαφή με χώρες που σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο και ενθαρρύνουμε και άλλους να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας», πρόσθεσε.

Πηγές:
euro2day, ΑΠΕ

Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Φάρμακα GLP-3 δείχνουν υποσχόμενα σε κλινική δοκιμή για βελτίωση σακχάρου και απώλεια βάρους
Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα: ''Κύριε Υπουργέ, πόσο ακόμη θα αγνοείτε τους ασθενείς με ΙΦΝΕ;''
Φάρμακο της GSK πέτυχε το πρωτεύον καταληκτικό σημείο σε κλινική δοκιμή Φάσης II για τον καρκίνο του ορθού